'Kitchen Living Dining' Concept Store

I ’Kitchen Living Dining’ Concept Store præsenterer vi et unikt udvalg af produkter fra kendte topbrands inden for interiør, køkken, borddækning og bad. Hele sortimentet præsenteres i lækre, stemningsfulde miljøer, der oser af æstetik og kreativitet, du kan se og røre ved varerne og få gode råd og svar på dine spørgsmål af vores kompetente og engagerede personale. Trænger du til en lille pause, byder vi altid på en kop kaffe, varm og velbrygget, og ofte vil du også kunne nyde spændende smagsprøver fra vores samarbejdspartnere.

Vi afholder løbende events i butikkens hyggelige mødelokale med vores populære brand-ansigter, nyhedslanceringer og andre faglige arrangementer.


Åbningstider

Vores butik holder midlertidigt lukket som følge af restriktionerne mod COVID-19. Shop imens dine udsalgsfavoritter på vores officielle brandshops her.

Mandag - lørdag: 11:00 - 18:00
Søndag: 11:00 - 16:00

Vi holder lukket på helligdage samt Grundlovsdag.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål til butikken, produkter eller brands er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 2119 8927 eller copenhagen@kitchenlivingdining.dk

For henvendelser vedrørende webshoppen bedes du venligst kontakte Kundecentret på tlf. +45 8816 7630. Vi besvarer spørgsmål indenfor 48 timer på hverdage.

Her finder du os

Butikken er beliggende på Niels Hemmingsens Gade i indre by i København - tæt på Strøget. Gaden starter ved Amagertorv og passerer Gråbrødretorv.

'Kitchen Living Dining' Concept Store
Niels Hemmingsens Gade 28
1153 København K

keyboard_arrow_up
Loading...