Vil du glæde familien med hjemmelavede fredags-fritter? Få opskriften her


Det er fredag, og weekenden står lige for døren, og vil du glæde familien med noget lækket, kan HOLMs velsmagende, hjemmelavede fritter med hjemmelavet dip varmt anbefales. Har du et pommes frites jern er det tilmed meget let at lave sprøde fritter, som hele familien elsker.

Se opskriften her – det bliver ikke bedre – det er mums, og det er weekend!

 

Holms de tunge

Ingredienser

• 8 store kartofler

• HOLM Umamimix

• Vindruekerneolie

 

Sådan gør du:

Skyl nogle store kartofler og pres dem igennem HOLM pommes frites jern.

Sæt en gryde med vand og salt til at koge. Når vandet koger – ned med kartoflerne lidt ad gangen – de skal lige blancheres – ned og op max 20 sek.

Kartoflerne tørres godt af, og du opvarmer en ny gryde med vindruekerneolie. Dyp kartoflerne første gang ca. 1-2 minutter ved medium varme – så skrues der op for varmen, så olien bliver meget varm. Kartoflerne skal nu i olien igen og tages op, når de er sprøde.

Derefter krydres de med HOLM Umamimix eller groft salt – dyp fritterne i HOLM Ketchup eller lav din egen estragon dip!

 

Kold estragon mayo

Ingredienser

• 1 dl pasteuriserede æggeblommer

• Saft fra 1 citron

• 1/2 dl hvidvinseddike

• 1/2 l rapsolie, koldpresset

• 1 bundt, frisk estragon – skyllet og finthakket

• Salt og peber

Sådan gør du:

Pisk æggeblommer, citronsaft og hvidvinseddike sammen i en skål. Tip skålen på skrå og hæld rapsolien ned i skålen i en tynd stråle, mens der stadig piskes. Bliv ved med at piske til konsistensen er tyk. Bland finthakket estragon i og smag til med salt, peber og citron.

 

HOLM Pommes Frites Jern i rustfrit stål.

Der er en 64 huller indsats til 9 mm tynde stave og en 36 huller indsats til 12 mm stave. Kan også bruges til rodfrugter, frugt og grønt. Kan købes hos landets isenkræmmere til vejl. kr. 499,95