Urgammelt, japansk håndværk genopstår


Det nyeste, iøjnefaldende dessin ´Shibori´ fra Södahl udspringer af et urgammelt, japansk kunsthåndværk som kombineres med en af efterårets mest trendsættende farver: den klassiske, blå indigo.

Siden 8. århundrede har japanske kvinder ved floder og vandløb i solopgangens land anvendt den specielle farveteknik, ´Shibori´, hvor den dybe, farvemættede indigo blå tones ud i blegede nuancer. Teknikken giver et unikt og spændende udtryk på hvert tekstil.

I vores søgen efter at bringe håndværket og autenciteten ind i den skandinaviske bolig passer det cool ´Shibori´ helt perfekt. Unika looket giver personlighed til indretningen – det er cool og spændende og alligevel skaber farveudtoningerne ro og harmoni.

Når ´Shibori´ ses i på såvel boligtekstiler som tøj fra de store bolighuse, er det udtryk for, at netop denne fornyelse af den store ”dip dye” tendens, bliver efterårets ”must have”.

Den bløde dug er trendy og vovet og giver både mulighed for at dække et rustikt bord med træfade og skifferplader og at dække et fint bord med Kählers nye porcelæn, Hammershøi, eller fx Royal Copenhagen.

Det håndgjorte udtryk kommer også til sin ret på puden og i kombination med fx ´Heavy Denim´ pude med stonewash og en ´Denim Knit´ pude i en grov strikket kvalitet, skaber du straks en iøjnefaldende, ungt og cool stil med kant.

 

Södahl Shibori dug med blød og praktisk akrylcoating. Vejl udsalg kr. 159,95 pr. løbende meter

Södahl Shibori pude, 50×50 cm. Vejl. udsalg kr. 249,95

Södahl Heavy Denim pude, 50×50 cm. Vejl. udsalg kr. 299,95

Södahl Denim Knit pude, 50×50 cm. Vejl. udsalg kr. 399,95

Södahl Shibori viskestykker. Vejl. udsalg kr. 59,95

Södahl Marble viskestykker. Vejl. udsalg kr. 59,95