Sæt bohéme stemningen i soveværelset


Soveværelset bliver ofte glemt, når vi fornyer og ændrer looket i vores hjem og det til trods for, at vi opholder os mange timer i netop det rum.

Med ganske få virkemidler kan du skabe en hyggelig og luksuriøs bohéme stemning i soveværelset, så du kan drømme dig væk til eksotiske himmelstrøg og eventyr.

Tilsæt fx den varme mustard eller bløde tobacco til det nordiske sort/hvide univers og blød det kølige, minimalistiske op med et varmt og etnisk præget look. Det klæder træ, læder og øvrige naturmateriale, som er gennemgående i store dele af den skandinaviske indretning.

 

kelim

På billedet ses

Far East sengelinned

Med inspiration fra skrøbeligt kinesisk porcelæn, smukke marokkanske fliser og græske kakler er det fantasifulde dessin Far East skabt.

Far East, seng, sort, renforcevævning, Oeko-tex produceret. Vejl. udsalg kr. 299,95

 

Unwritten sengelinned

De faste linjer og den tydelige margen i hver side, giver straks associationer til skolebænken, tavlen og kladdehæftet. Vend så sengetøjet, og den anden side er domineret af små prikker, der kun er afbrudt af en margen i kontrastfarve på modsatte led som margenen fra kladdehæftet.

Et super cool, nyt og frækt dessin, der vækker opsigt og overrasker.

Unwritten, seng, sort, bomuld satinvævning, Oeko-tex produceret. Vejl. udsalg kr. 499,95

 

Kelim Rug

Kelim Rug er designet med inspiration fra det afrikanske stammefolk og indianernes kunsthåndværk. Løberen og den store pude er vævet i det lækreste og blødeste bomuld.

Kelim, pude, sort, 50x60cm. Vejl. udsalg kr. 399,95

Kelim, løber, sort, 60×180 cm, bomuld. Vejl. udsalg kr. 599,95

 

Sailor knit , pude, sort, 50×50 cm, bomuld. Vejl. udsalg kr. 399,95

 

Fake Fur, pude 50×50 cm, grå/brun. Vejl. udsalg kr. 399,95