Shake cocktailen ´Odyssey number 10´som den professionelle bartender


Når Humberto Saraiva Marques, indehaver af den anerkendte cocktailbar ´Curfew´ på Vesterbro i København, blander diverse spiritus, likør og frugtsaft til spændende og velsmagende cocktails sker det i Nuance Copenhagen Shaker. Shakeren har han selv været med til at udvikle, og den rummer alle de funktionelle egenskaber, en rigtig god shaker skal have.

Såvel top som bund i Nuance Copenhagen Shaker udført i rustfrit stål, hvilket nedkøler dine drinks hurtigt. Shakeren er designet med dobbeltvægge, så du blot behøver at ryste cocktailen en smule, før væsken er perfekt afkølet. Dobbeltvæggene reducerer også shakerstøj, og modvirker sammen med den indvendige silikone i top og bund desuden, at shakeren bliver isnende kold udenpå – derved kan du bruge den i længere tid af gangen.

Anvender du en professionel cocktailshaker og en opskrift, hvor der er tænkt over smagsnuancerne, har du et godt udgangspunkt for at shake den perfekte cocktail. Humberto giver her en af sine yndlingsopskrifter på en delikat cocktail:

 

Odyssey number 10

5 cl Tanqueray No. 10 gin

2 jordbær

Bladselleri

2 cl Lillet Rouge

3 cl citronsaft

2 cl honning

Stød jordbær og bladselleri grundigt sammen i Nuance Copenhagen Shaker, tilsæt resten af ingredienserne, og si drinken igennem Nuance Stainer over i et pokalformet glas.

Pynt: bladselleri og tørrede jordbær

 

Nuance Copenhagen Shaker fås hos de førende isenkræmmere til vejl. kr. 499,95. Når du køber Nuance Copenhagen Shaker, får du samtidig et flot opskriftshæfte på lækre drinks og cocktails udviklet af Humberto.

Se hele Nuances store sortiment af bargadgets her: http://www.nuance-scandinavia.dk/barudstyr