Pop-up flaskerne fra Rosti Mepal kan skilles ad og rengøres i opvaskemaskinen


Manglende mulighed for grundig rengøring af drikkeflaskens enkelte dele øger risikoen for, at der i drikkeflasken efter kort tid samler sig gammelt snavs. Det gør ikke blot flasken uappetitlig, men gør den også til en uhygiejnisk bakteriebombe, der kan give maveproblemer.

Rosti Mepal Pop-up imødekommer netop det problem. Drikkeflaskerne er udviklet med et smart pop-up system, som ungerne elsker, og samtidig kan alle drikkeflaskens dele let skilles ad og lægges i opvaskemaskinens bestikbakke/bestikkurv – dermed undgår du, at der sidder gammelt snavs, næste gang dine børn bruger drikkeflasken.

Pop-up flasken fås med populære Animal Planet motiver og Disneymotiver som Spiderman, Star Wars, Frozen, Cars, Hello Kitty, Violetta m.f.

Pop-up flaskerne er udviklet i robust og slagfast ABS materiale og lukker helt tæt, så der ikke løber væske ud i skoletasken. Tryk på knappen på siden af låget, og flasken er lige til at drikke af – tryk derefter på mundstykket og flasken lukker tæt igen. Pop-up flaskerne er forsynet med smart karabinhage, så drikkedunken kan hæftes til skoletasken, cyklen e.l.

Vejl. kr. 89,95

 

Gå til Rosti Mepal