Picnic, standliv og sommerliv


Når solen bager fra en blå og skyfri himmel, er det fantastisk med en dag ved standen sammen med dem, du holder af. Børnene leger i vandkanten, kæresteparret fletter fingre på strandtæppet, og den gode bog bliver læst, mens tæerne forsvinder i sandkornene. Senere samles alle om den fyldte picnickurv, og mens frugt, sandwich og limonade indtages, er det skønt at sidde på en blød hynde med et lunt strandtæppe om de bare skuldre. Vi har samlet 8 ”must haves” til den perfekte stranddag for hele familien.

1): I Södahls outdoor kollektion finder du ´Herringbone Weave´, hvor kvaliteten er i top og udtrykket eksklusivt og klassisk. Vattæppet fås i China Blue og grå, 130×170 cm, 100% bomuld til kr. 299,95

2): Køletasken er inspireret af formen på den traditionelle picnickurv med hank og ramme. Med alu folie indeni der er fødevaregodkendt, og som holder maden kølig. Fundet i fin rosa til kr. 129,95.

3): En hynde er dejlig og praktisk at have med på tur – både til hovedet og til bagen. Fås I China Blue og grå, 40×40 cm, 100% bomuld til kr. 99,95

4): Smart to-go bestik med kniv, gaffel og ske samlet i en lille beholder med låg – perfekt at have med i picnickurven. Rosti Mepal to go bestik fås i sølv, pink eller lime til kr. 99,95 pr. sæt.

5): Om det er kartoffelsalat, tunsalat eller den grønne salat der skal medbringes, er det praktisk med skåle i melamin med låg. Conix skålene kan desuden stables, så når skålene er tømte, fylder de ikke så meget. Conix fra Rosti Mepal fås i tre forskellige størrelser og i mange farver fra kr. 54,95 inkl. låg.

6): Termokrus holder kaffen varm. Krusene med de farverige mavebælter er fra Funktion til kr. 49,95

7): Salt- og peberstrøsættet i sommerfarver er et sødt alternativ til de lidt kedelige strøsæt, der ellers ofte kommer med på udflugt. Rosti Mepal salt- og peberstrøsæt fås i retro grøn, retro pink, retro gul og retro blå til kr. 69,95 pr. sæt .

8): Retro smørebrikkerne i melamin er praktiske at have med på tur, for melaminen går ikke i stykker hvis man taber det. Samtidig er smørebrikkerne lette at holde ved og bøjer ikke som fx en paptallerken. Rosti Mepal retro smørbrikker fås i hvid samt pastel grøn, gul, blå og pink. Sæt med fire stk. til kr. 119,95