Min nye passion er en lille og praktisk multihakker


Det lyder vist lidt underligt – men det er det virkelig – for min nye multihakker er intet mindre end en fremragende og praktisk manuel foodprocessor.

Modsat mange af de øvrige multihakkere på markedet bruger “min” ikke  strøm, så i stedet for at sætte den til stikkontakten, hiver du blot i håndtaget, så kniven drejer rundt i beholderen og hakke, purere og blende indholdet. Den skarpe kniv klarer let såvel nødder som gulerødder og løg og forvandler krydderurter, parmesan og olivenolie til en cremet pesto.

Udfordringen med køkkenmaskiner er ofte, at de fylder meget i køkkenskabene, er besværlige at finde frem og tidskrævende at rengøre – ingen af de tre nævnte ulemper vil du forbinde med Zyliss Multihakker. Den fylder ikke mere end en lille Margrethe-skål, består blot af tre dele, der er nemme at rengøre, og den er netop SÅ let at finde frem, at selv de småting, jeg normalt vil hakke på et skærebræt, ryger i multihakkeren ..simpelthen fordi det er det letteste.

Sikkerheden er i top, for kniven drejer kun, når låget er sat på, og der hives i snoren. Mine børn er også vilde med den og synes, at det er en helt fantastisk at få lov at bruge multihakkeren, så nu har jeg to hjælpere i køkkenet – som også nogle gange får lov at hakke uden, at vi egentlig skal bruge det, fordi det er alle tiders beskæftigelse 🙂

Zyliss Multihakker, 750ml skål, patentbeskyttet skæreblad af schweizisk design, 5 års garanti, vejl. pris kr. 349,95