Lige nu! Botaniske referencer hitter i boligindretningen


Botaniske referencer, vintage og grønne nuancer – formår du at integrere disse tre store indretningstrends i din bolig, er du sikker på at ramme årets absolut mest moderne stil indenfor indretning.

 

Flora Danica er navnet på et af verdens største planteværker med over 3000 kobberstukne, botaniske billedtavler – udgivet fra 1761 til 1883. Det blev bestilt af daværende kong Frederik V, som ønskede at udvide befolkningens viden om naturen.

Som en hyldest til et af verdens mest ambitiøse værker lancerer Södahl nu en serie af produkter med originale Flora Danica motiver.

I Södahl Flora Danica lanceres to sengesæt: ’Kløver’ og ’Forglemmigej’ samt tre viskestykker med motiverne: ’Purløg’, ’Dild’ og ’Skovsyre’.

Motiverne er nænsomt blevet rentegnet med stor respekt for det originale motiv. Blomsterne og urterne gengives med de små unøjagtigheder, der er på de håndtegnede og kobberstukne tavler. Hvert dessin bærer tavlenummeret på den pågældende plante på en dekorativ label.

På billedet er det sengetøjet Flora Danica Forglemmigej, der ses. Dessinet gengiver den spinkle plante med de karakteristiske spredte, lancetformede blade og små, fine blå blomster.

Nærmest forhandler oplyses på 89281300

www.soedahl.dk