Leder du efter en slowjuicer, der er:


Let at anvende? Let at rengøre? Og fås til en ekstra god pris?

Så kig lige med her:

Smagen af ingefær, chili, appelsin og rødbede – det er for mig smagen af vitaminer og sundhed, og indtil nu har jeg flere gange ugentligt købt mig til vitaminerne igennem færdiglavede juicer og shots.

Da jeg så HOLM Slowjuicer på tilbud begyndte jeg for alvor at overveje at lave mine egne. For mit indre øje fremkaldte jeg magasinernes lækre billeder på juicer, smoothies og grøntsags-boosters, og blot ved tanken om at have en slowjuicer i mit eget køkken kunne jeg mærke, at mit energiniveau vil stiger i takt med, at saften fra frugt og grønt bliver til sundhed på glas.

At jeg har investeret i en slowjuicer, er jo ikke ligefrem et udtryk for, at jeg er ”first mover”, men jeg da jeg valgte at skifte de færdiglavede juicer ud med egen produktion, gave det flere gevinster:

  • Frugt og grønt, der før blev trist og endte i skraldespanden, bliver nu brugt, så vores madspild er blevet mindre.
  • Jeg laver desuden friskpressede juicer og shots til hele familien for færre penge, end jeg før brugte på kun på mig selv.
  • Modsat mine forventninger er det super let at lave både børnevenlige og mere ”kradse” voksenvarianter, og så er juiceren meget let at skille ad og rengøre, hvilket jo er ret vigtigt i en børnefamilies, travle hverdag.

Hvorfor så en slowjuicer:

Med en slowjuicer er du sikker på, at bevare de vigtige vitaminer, mineraler og enzymer bedst muligt, da HOLM Slowjuicer kører med meget lave omdrejninger.

Den ekstra store tragt er praktisk, da du ikke behøver at skære ingredienserne i helt små stykker. Maskinens skånsomme udtrækningsproces betyder, at juicen ikke skiller, hvis du ønsker at opbevare den i køleskabet.

Der medfølger en beholder til færdig juice og en til restaffald samt en lille, funktionel børste, der gør rengøringen let.  Desuden medfølger der tilbehør, så du også kan lave sorbet-is af frosne frugter i maskinen.

 

 

Fakta:

http://www.claus-holm.dk/webshop/slowjuicer/product/holm-slowjuicer-150-watt-staal

Mål: 38 cm høj, 30 cm bred, 32 cm dyb.

Vægt: 7 kg.

150 watt AC motor, der kører længere uden at overophede, da strømmen ikke skal omformes fra AC til DC. AC motor giver mere kraft i maskinen, som derved kan køre færre omdrejninger pr. minut i forhold til maskiner med DC motor. Det gør den mere energieffektiv og bibeholder også juicens vigtige enzymer.

HOLM Slowjuicer kører med 50 omdrejninger i minuttet og er designet i rustfrit stål med kraftig 150 watt AC motor.

Det er 100% sundhed på glas og 0% frugtspild!

anvend2anvendHOLM Slowjuiceranvend-pack