Klar til Winter Wonderland ?


Første søndag i advent er startskuddet til en hyggelig tid, der byder på mange traditioner og masser af varme og fællesskab. Det er også måneden, hvor indretningen ofte tager en helt ny drejning, og hvor hjemmet, der før fx var klassisk og arkitektonisk, pludselig omdannes til ”Winter Wonderland”.

Julestemingen er individuel, og mens nogle skaber stemning med den røde dug og det grønne gran, afspejles julen hos andre igennem moderne, minimalistisk pynt. Hvad enten du er til den traditionelle eller den moderne fortolkning af julen, findes tekstilerne dertil i Södahls vinterkollektion.

Södahl Winterland damaskdug kan både pyntes op til jul og kan også fungere som en flot dug i de øvrige vintermåneder. Dessinets træer danner en flot bort på dugens fire sider, hvilket giver en smuk sammenhæng ogeksklusivitet i dessinet. Damaskdugen er garnfarvet og mønstret fremstår elegant og delikat i sarte grå nuancer.

I Winterland series fås også flere damaskvævede produkter til bordet og køkkenet, samt et juletræstæppe i rustik canvas:

Södahl Winterland dækkeservietter, 35×50 cm, bomuld med staincoat, vejl. kr. 299,95 for fire stk.

Södahl Winterland dug, damask med staincoat, flere størrelser fra vejl. kr. 649,95

Södahl Winterland mundservietter, 45×45 cm, vejl. kr. 139,95 for to stk.

Södahl Winterland viskestykker, 50×70 cm, vejl. kr. 199,95 for to stk.

Södahl Winterland juletræstæppe, 120 cm i diameter, vejl. kr. 499,95