Foretrækker du det traditionelle eller det moderne julebord?


Hvad enten du er til det traditionelle og klassiske, røde julebord eller til det moderne og individuelle christmas look, kan du i Södahls nye kollektion finde dugen, der understreger dit udtryk.

En af Södahls nye duge hedder Christmas Pine og kan både pyntes op til jul og bruges som en vinterdug. Dessinet er inspireret af trægrænsen i det nordligste Norge, hvor skov afløses af tundra – der hvor du finder nåletræer, der kæmper for overlevelse i naturens højder og lave temperaturer. Nåletræerne er sejlivede og rå, og de karakteristiske nåle og kogler har givet inspiration til dessinet Christmas Pine.

Dugen Midnight Stars er anderledes, fin og sød. Mønstret er en gengivelse af etniske kakler, der lader de små stjerner træde frem – en juledug der på én gang er grafisk og etnisk.

Christmas Mood er den traditionelle røde juledug i det klassiske mønster Hills. Christmas Mood er fremstillet i Södahls ypperste kvalitet damask – en blank og silkeblød dug, som giver bordet et flot og stilfuldt look.

Christmas Pine, Oeko-tex produceret bomuld, i flere størrelser fx 140×220 cm til vejl. kr. 279,95

Midnight Star, fås rosa og indigo blå, Oeko-tex produceret bomuld, i flere størrelser fx 140×220 cm til vejl. kr. 279,95

Christmas Mood, fås i flere størrelser fx 140×220 cm til vejl. kr. 649,95