Få system på rodet – så mindsker du både spildplads og madspild!


Plads i køkkenskufferne og skabene er altid en mangelvare, så derfor er det også en fornøjelse, at størrelserne på Modula boksene er designet perfekt til en køkkenskuffe med standardmål, så du mindsker mængden af spildplads i skuffen. Og det kan altså godt betale sig at investere lidt tid og penge i af få overblikket tilbage, for overblik betyder færre indkøb i supermarkedet, og overblik betyder, at du smider færre madvarer ud.

Rosti Mepal Modula har mange gode egenskaber. En af de bedste er, at opbevaringsboksen er gennemsigtig. Du får altså fuld gennemsigtighed fra alle sider og gennem låget. Særligt giver det gennemsigtige låg et godt overblik, når boksene placeres i køkkenskuffer. Du behøver altså ikke åbne eller tage boksene op, men kan uden videre se indholdet.

Rosti Mepal Modula modtog i 2007 den prestigefyldte DESIGN+ pris. Prisen gives for godt design, mens plus’et gives, når produktet har ekstraordinær funktionel værdi. Den funktionelle værdi opleves straks, når opbevaringsboksene placeres i skabe og skuffer.

Som navnet Modula antyder, så er opbevaringsboksen bygget i moduler. Rosti Mepal Modula fås i flere størrelser, men ens for dem alle er, at de uanset størrelse kan stables og arrangeres, som de passer perfekt ind i dine skabe eller skuffer.

Rosti Mepal Modula er fremstillet af SAN-plast, som er robust og modstandsdygtig overfor ridser. Modula er desuden velegnet til opvaskemaskine og mikroovn op til 80 grader.

Modula fra Rosti Mepal fås i mange størrelser fra 0,18 ml til kr. 39,95 og op til 4,5 liter til kr. 129,95. I Modula serien findes også osteboxe og pålægsboxe.