Bitz ­- ny, fantasifuld serie af bestik, glas og service


Bitz-serien er udviklet af sundhedsrealisten Christian Bitz og byder på robust stentøj i grønne, grå og sorte nuancer, bestik i sort stål, messingfarvet stål og stål med satinfinish, en smuk serie i benporcelæn, karafler, vin- og vandglas samt enkelte andre produkter til maden, køkkent og din sundhed.

Serien udfordrer forskellige materialer, der bidrager med strukturer og farver, der kan skabe et kontrastfyldt bord og medvirke til at gøre måltidet til en oplevelse. En oplevelse hvor tiden omkring bordet nydes, og maven langsomt får lov at registrere mæthed. Det er netop én af nøglerne til et sundere liv, forklarer Christian Bitz:

”Når vi spiser, skal mere end blot smagsløgene pirres. På den måde bliver måltidet længerevarende, og det gør det lettere at få styr på portionerne.

Det tager kroppen 20 minutter fra første bid mad, til mæthedssignalerne når hjernen – og på den tid kan du let komme til at spise for meget. For mange mennesker kan noget så enkelt som at spise lidt mindre have stor betydning for figur, form og fremtid. Derfor er det vigtigt at få styr på portionerne, og det at spise på mindre tallerkner har en god psykologisk effekt. Det virker simpelthen som en stor portion – selv om det ikke er det. Smart, ikke?”

Så spis maden med bestik i tidens hotteste materialer, nyd vinen i små sip af smukke glas og anret maden på rustikke tallerkener, der udfordrer den traditionelle borddækning, og samtidig gør det nemt at spise mindre, da tallerkenerne er designet med en mindre spiseflade.

Bitz-serien kan købes hos landets isenkræmmere og bolig- og interiørhuse heriblandt Normann Copenhagen.